House of Inclusion streeft naar een duurzamere wereld. Door samen met De Verspillingsfabriek, De Zorgbakkerij, Sign Language Coffee Bar en We Care Coffee krachten te bundelen, talenten te benutten en gelijke kansen te bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, creëren we samen een positieve impact. Better together!

Het geeft me een extra goed gevoel als onze producten De Verspillingsfabriek op de juiste manier verlaten.

Als allround samenwerker in De Verspillingsfabriek, zorg ik ervoor dat alle soepen en sauzen die we maken op de juiste manier worden gelabeld en in dozen worden verpakt.

Waar ben jij trots op?

Ik ben er trots op dat ik al 7 jaar met veel plezier in het etiketteerlokaal van De Verspillingsfabriek werk. Het geeft me een extra goed gevoel als alle producten de goede informatie bevatten. Daar draag ik iedere dag mijn steentje aan bij door te checken of de juiste product stickers op de producten zijn geplakt. Binnen ons team werken we fijn samen en waarderen we elkaar. Ik kan rekenen op mijn collega’s en voel me meer dan welkom!

De Verspillingsfabriek
Onze zoete en hartige producten, die gaan als warme (worsten)broodjes over de toonbank!

Ik kneed en bak als bakker, de zoete en hartige producten van De Zorgbakkerij. Maar mijn echte specialiteit is het maken van worstenbroodjes en koekjes. Die gaan als warme (worsten)broodjes over de toonbank. Want wanneer alles afgekoeld is, verpak ik deze producten en worden ze naar verschillende locaties door het hele land vervoerd.

Waar ben jij trots op?

Samenwerken met mijn horende, doven- en/of slechthorende collega bakkers! Want we maken samen de lekkerste worstenbroodjes en koekjes waar veel mensen van genieten. We helpen elkaar verder en leren elkaar nieuwe dingen. Zo communiceer ik zelfs met mijn horende collega’s in mijn moedertaal, gebarentaal! Ik voel me gelukkig en trots dat ik al 8 jaar met mijn eigen superkracht kan werken in De Zorgbakkerij.

De Zorgbakkerij
Ik voel me enorm gewaardeerd als gasten de moeite nemen om te communiceren in gebarentaal.

Sinds een half jaar werk ik met veel plezier als Gebaarista in een Sign Language Coffee Bar.  Ik serveer niet alleen heerlijke koffiespecialiteiten, maar vooral een gezellige glimlach. Want koffie smaakt dan nog lekkerder!

Waar ben jij trots op?

Naast het zetten van heerlijke koffie, ben ik trots op mijn klantvriendelijkheid en communicatie in gebarentaal. Want dat is de taal die ik spreek. Mijn gasten bestellen regelmatig hun koffie in gebarentaal bij mij. Zo maak ik samen met mijn gasten op een andere manier connectie en brengen we gezamenlijk inclusiviteit naar Sign Language Coffee Bar. En als die koffie dan ook nog eens zorgt voor een glimlach én een compliment, dan voel ik me echt gewaardeerd.

Sign Language Coffee bar

Better together

Hoi, streef jij net als ons naar veranderingen die nodig zijn voor een fijne toekomst van mensen, natuur en maatschappij? Dan staat de We Care Coffee voor je klaar!

Contact