Met de 100% biologische koffiebonen van We Colombian Coffee ondersteunt House of Inclusion de International Women’s Coffee Alliance (IWCA), een wereldwijd netwerk dat het werk en de groei van vrouwen in de internationale koffiegemeenschap stimuleert. Per kilo koffiebonen gaat er 1 euro naar IWCA. In Nederland verpakken talentvolle helden met een afstand tot de arbeidsmarkt de bonen met zorg.

Klaar voor écht lekkere koffie?

We Colombian Coffee

Onze zoektocht naar echt goede, duurzame koffie leidde ons naar het hooggebergte van Colombia. Daar vonden we 100% biologische Arabica-koffiebonen voor We Colombian Coffee. Deze bonen worden geteeld in een regio op wel 1800 meter. Dat zorgt voor een zoetere, fruitige en volle smaak.

We Brazilian Coffee

Iets zuidelijker, bracht onze zoektocht ons naar de bergplateaus van Brazilië. Daar worden onze specialty Arabica koffiebonen geteeld en geplukt. De koffie wordt geteeld volgens de strenge ecologische en sociale eisen van Rainforest Alliance (RFA) om de flora en fauna in oorsprong landen te behouden.

Better together

Hoi, streef jij net als ons naar veranderingen die nodig zijn voor een fijne toekomst van mensen, natuur en maatschappij? Dan staat de We Care Coffee voor je klaar!

Contact