Smaakvolle en betekenisvolle producten

Met de beste en verse ingredi├źnten maken wij de lekkerste producten. We staan voor producten die smaakvol, aantrekkelijk, gezond, duurzaam en transparant zijn en vinden dat het in de keten een stuk beter kan. Daarom kiezen we onze boeren en leveranciers zorgvuldig, produceren we (bijna) alles zelf, slaan we het zelf op en brengen we het zelf rond. Zo maken wij van ons culinaire ambacht onze culinaire kracht!

Inclusiviteit

We stimuleren arbeidsparticipatie en bieden eerlijke kansen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We streven naar een diverse en inclusieve samenleving. Gender, seksuele voorkeur, leeftijd, culturele achtergrond, religie, opleidingsniveau of arbeidsbeperking; Ons DNA zit vol mogelijkheden, en zonder beperkingen. Bij ons is iedereen gelijk.

Klimaatpositief

We gaan klimaatverandering tegen, door ons in te zetten voor de afname van de CO2-uitstoot. Dit doen we door producten in te kopen die weinig CO2 uitstoten in productie- en/of gebruiksfase.

Circulair

We dragen bij aan een gezonde aarde door ons in te spannen voor het behoud van milieu, biodiversiteit en het klimaat. Maar we stimuleren en helpen ook bij het opbouwen van een circulaire economie. Zoveel mogelijk geven en zo min mogelijk nemen. Daar draait het bij ons om.

Social return

Ons verantwoordelijkheidsgevoel, smaakvolle hartstocht en duurzaam DNA vertalen we niet alleen naar betekenisvolle producten. We zijn ook trots op onze sociale reputatie. Onze producten worden namelijk gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij vinden het belangrijk om te kijken naar talenten in plaats van beperkingen. Zo dragen wij bij aan sociale gelijkheid.

Better together

Hoi, streef jij net als ons naar veranderingen die nodig zijn voor een fijne toekomst van mensen, natuur en maatschappij? Dan staat de We Care Coffee voor je klaar!

Contact