Ken jij de bijzondere bakkers van De Zorgbakkerij al? De meesten hebben een gehoorbeperking. Dus gebruiken ze niet veel woorden, maar hun handen des te meer. Om te communiceren en ambachtelijk lekkers te kneden, rollen en bakken. Altijd met aandacht en het grootste geduld. En natuurlijk alleen de allerbeste ingrediënten. We bake the world a better place. Dat proef je!

We bake the world a better place en dat proef je!

Worstenbroodjes

Onze bakkers uit De Zorgbakkerij kneden en rollen dagelijks de lekkerste worstenbroodjes. Allemaal ambachtelijk gemaakt met de hand. En wist je dat onze vega worstenbroodjes, gemaakt van oesterzwammen, ook heel erg onweerstaanbaar zijn?! We hebben net zo lang geproefd tot we 100% tevreden waren over het deeg en de ingrediënten voor deze vegetarische variant. Super smaakvol, maar net wat beter voor de aarde!

Koeken zonder klets

In De Zorgbakkerij werken bakkers met een gehoorbeperking. Zij bakken met liefde de lekkerste koeken zonder klets. Zonder klets denk je vast…  Dat klopt, want deze bakkers communiceren in gebarentaal!

Better together

Hoi, streef jij net als ons naar veranderingen die nodig zijn voor een fijne toekomst van mensen, natuur en maatschappij? Dan staat de We Care Coffee voor je klaar!

Contact